Rychlá a levná rekonstrukce balkonu nebo terasy

S nastupujícím se jarem se naše pozornost obrací k venkovním prostorům, jako jsou balkony a terasy. Tyto místa, která během zimy často zůstávala opomíjena, nyní získávají opět na důležitosti. I v městském prostředí si můžete snadno vytvořit malou oázu klidu plnou zeleně, kde si můžete vychutnat odpolední kávu nebo strávit čas s přáteli. Pokud potřebujete rychlé a efektivní řešení pro vylepšení svého balkonu nebo terasy, můžeme vám doporučit plastové dlaždice FATRASTEP

Snadné řešení bez velkých nákladů

Máte popraskaný beton nebo nevzhlednou dlažbu? Obnova staré podlahy balkonu nebo terasy nemusí být složitá. Dlaždice FATRASTEP lze položit na jakýkoliv pevný povrch a jejich pokládka je velmi jednoduchá, zvládne ji prakticky každý. Jednotlivé díly se snadno spojí díky zámkům a během krátké doby bude vše hotovo. Realizace tak může být hotová již během několika málo minut.

PVC dlaždice jsou vhodné pro vylepšení venkovního prostoru, ať už se jedná o balkon, lodžii, okolí bazénu, terasu nebo pod pergolou. Jsou flexibilní a přizpůsobí se vašim potřebám. Jejich rozměr 30 x 30 cm lze snadno upravit na požadovanou délku. Materiál, ze kterého jsou vyrobeny, je odolný vůči povětrnostním podmínkám i UV záření a jejich údržba je velmi jednoduchá.

Realizujte svůj projekt již dnes

Dlaždice FATRASTEP jsou k dispozici ve 4 různých odstínech a designech dřeva, kamene nebo břidlice. Vaše možnosti jsou neomezené. Překvapte svou rodinu novým venkovním posezením nebo vytvořte dětem nový herní koutek!

Prohlédněte si dlaždice FATRASTEP na www.efatra.cz/fatrastep