Potřebuje váš balkón nebo terasa zrenovovat?

Zvažujete renovaci vašeho balkonu nebo terasy? Potřebujete zakrýt popraskaný beton a nechtějí se vám dělat velké a drahé opravy? Pokud ano, máme pro vás skvělou novinku. S novými plastovými dlaždicemi FATRASTEP můžete snadno a levně vylepšit vhled vaší terasy nebo balkonu za pár desítek minut.

Je pravda, že zejména balkony v bytových domech často nevynikají svou krásou. Pokud zde plánujete novou podlahovou krytinu, je potřeba mít na paměti, aby byla hlavně odolná proti UV záření, snadno se udržovala a byla z lehkého materiálu, aby nedocházelo k zatížení konstrukce balkonu. 

3 výhody plastových dlaždic FATRASTEP

Jednou z největších výhod plastových dlaždic FATRASTEP je snadná údržba. Plastové dlaždice jsou odolné vůči vodě i větru. Jejich údržba je velice jednoduchá ani po čase nemění svůj vzhled, jako je tomu například u dřeva.

Další výhodou je jejich rychlá instalace. Dlaždice se snadno spojují a lze je instalovat na různé pevné povrchy, jako jsou například betonové terasy nebo keramická dlažba. Pokládku zvládnete klidně i v pátek po práci a nebudete na ni potřebovat žádné speciální nářadí, lepidla nebo tmely

Plastové dlaždice FATRASTEP jsou k dispozici ve čtyřech různých barvách a třech designech. Můžete si tedy vybrat dlaždice, které se budou nejlépe hodit k vaší terase nebo balkonu a budou perfektně ladit s celkovým designem vašeho exteriéru.